Bel Ons Mail Ons

CAMERABEWAKING

Alles gezien.

Camera’s zijn nog altijd een uitstekend weermiddel tegen inbrekers. Iemand met slechte bedoelingen wil uiteraard niet gevat worden en camerabeelden kunnen nu eenmaal onomstotelijk bewijs van de misdaad aanleveren.

Maar welke camera is het beste voor jouw unieke situatie? Waar hang je ze het beste? En wil je deze later nog kunnen uitbreiden met een alarmsysteem? BE SECURE HOME staat je daar graag in bij om de juiste keuze te kunnen maken.

WAAROM KIEZEN VOOR CAMERABEWAKING?

Camera’s houden voor jou in de gaten wat jij niet kan zien.
Ook in het donker.

Hou vaste plaatsen in de gaten

Wat wil je zien op de camera’s? Camerabewaking bij woningen wordt vooral ingezet om vaste en gevoelige plaatsen in de gaten te houden, zoals een voor- of achterdeur, een garage of de tuin. Dit zijn vaak plaatsen langs waar dieven binnendringen, waardoor het nuttig is om via een camera een oogje in het zeil te houden, zeker als je niet thuis bent.

We verkiezen meerdere vaste camera’s boven een bewegende camera. Deze zijn voordeliger en veiliger, omdat je op deze manier zeker niks mist.

Hoe kan ik de beelden bekijken?

De camerabeelden worden lokaal opgeslagen op een opnametoestel. Via de bijhorende gratis applicatie kan je de beelden overal ter wereld raadplegen op jouw smartphone als je verbonden bent met wifi of 3G/4G. Zo heb je altijd een duidelijk zicht op wat belangrijk voor jou is, gewoon bij de hand.

Bij BE SECURE HOME kiezen we resoluut niet voor draadloze camera’s.
De huidige modellen op de markt voldoen gewoonweg niet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Welke bewakingscamera kiezen?

Daar adviseren we je graag bij. We zullen namelijk afhankelijk van het doel andere camera’s voorstellen. Zo is bijvoorbeeld een afgevlakte camera beter voor buiten, zodat de regendruppels er makkelijker af lopen en je beeld er niet door gehinderd kan worden.

We stemmen ons advies altijd af op jouw specifieke noden en wensen, na een verkennend plaatsbezoek. Daardoor weten we exact wat we kunnen voorstellen om voor jou de juiste camera’s op de juiste plaats te kunnen voorzien. Zo kan je helemaal gerust zijn.

Moeilijk om te beslissen?

Vraag uw gratis demo aan.

Nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, of hoe u beveiliging het best aanpakt? We komen graag langs voor een demonstratie en analyse op maat van uw woning.

Met Be Secure mist u niets meer

Beveilig uw woning: ook vanop afstand. Met gedetailleerde meldingen, haarscherpe beelden en precieze detectie. Een waterdicht en in realtime op te volgen alarmsysteem, mét gebruik van onze dienst naverkoop: ook zonder maandelijks abonnement!

Inbraakdetectie en camerabewaking

Bewegings-, en trillingssensoren detecteren indringers nog voor ze hun slag slaan.

Persoonsherkenning

Slimme camera’s met hoge resolutie bieden een haarscherp beeld voor maximale herkenning.

Flexibele opties

Een draadloos systeem? Uw poort sturen? Sturen van verlichting? Be Secure zorgt voor een beveiligingssysteem op maat.

Uitgebreide meldingen

Weet meteen het wat, waar en andere details bij elke detectie, ook vanop afstand.

Veelgestelde vragen

 • Pas op voor maandelijkse abonnementen! Ben ik verplicht een abonnement te betalen op mijn alarmsysteem?

  Neen, een abonnement is niet verplicht. Het gebruik van onze applicaties en dienst na verkoop kan zonder het afsluiten van een maandelijks contract. Het afsluiten van een servicecontract of aansluiting met een erkende meldkamer is een vrije keuze.
 • Waarom is het belangrijk om mijn woning of bedrijf uit te rusten met een alarmsysteem?

  Elke 10 minuten is er in België een inbraak. Een alarmsysteem beschermt op verschillende vlakken:

  • Het schrikt ongewenste bezoekers af
  • Indien er toch wordt ingebroken, zorgen luide sirenes voor een tweede afschrikeffect
  • Met een melding op uw smartphone bent u onmiddellijk op de hoogte van een (potentiële) inbraak
  • Via een erkende meldkamer kan de politie snel verwittigd worden en ingrijpen

 • Is de 6% btw-regel van toepassing?

  Wanneer uw woning ouder is dan 10 jaar, geniet u op uw offerte van een verlaagd btw-tarief aan 6%.
 • Dien ik mijn camera’s aan te geven?

  Het aangeven van uw camera’s is verplicht door het ministerie van binnenlandse zaken. Onze veiligheidsadviseur zal u hierin begeleiden.
  Meer info kan je hier vinden.
 • Kan ik mijn inbraaksysteem uitbreiden met branddetectoren?

  Ja. Een brandalarm verwittigt u onmiddellijk via uw smartphone. Indien u een meldkamercontract hebt, kunnen hulpdiensten overigens nog sneller ter plaatste ingrijpen.
 • Dien ik mijn alarmsysteem bij een erkende onderneming te kopen?

  Hoewel het niet verplicht is, raden we sterk aan om dat wel te doen. Onze adviseurs zijn getraind, gecertificeerd en kunnen met hun jarenlange ervaring een oplossing aanbieden die perfect aansluit op uw veiligheidsbehoeften – met een kwalitatief systeem waar u zich veilig bij blijft voelen.